MENUER

Sammensæt din egen menu!

Mindst 10 pers.

FORRETTER
2 stk. tarteletter med høns i asparges. Lun selv.

40,- pr. pers.

Ananasring med hønsesalat. Brød og smør.

50,- pr. pers.

Tunmousse med rejer og urtedressing. Brød og smør.

55,- pr. pers.

Rejecocktail (anrettet på fad) m. dressing. Brød og smør.

55,- pr. pers.

Varmrøget laks m. urtedressing og rejer. Brød og smør.

65,- pr. pers.

Vitello tonnato (anrettet på fad) m. tunsauce, citron og kapers. Brød og smør.

65,- pr. pers.

HOVEDRETTER
Kalvefilet stegt som vildt m. ovnbagte urtekartofler, sauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. (Lun selv sauce)
139,- pr. pers.
Kamfilet med bacon stegt som vildt m. ovnbagte urtekartofler, sauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. (Lun selv sauce)
129,- pr. pers.
Slagtergryde m. svinemørbrad, champignon, bacon og pølser. Hertil ovnbagte kartofler, samt mix salat m. dressing.
125,- pr. pers.
Krydderskinke m. flødekartofler og mix salat m. dressing.
119,- pr. pers.
Gule ærter m. sprængt ribbensteg og nakkefilet, kogt medister, rugbrød, sennep og hjemmesyltede rødbeder.
135,- pr. pers.


DESSERTER
Hjemmelavet citronfromage med flødeskum.

40,- pr. pers.

Valnøddetærte m. limecreme, frisk frugt og bær.

55,- pr. pers.

Mango- og passion cheesecake , frisk frugt og bær.

55- pr. pers.

Brombærmousse m. browniecrumble, brombærkompot og flødeskum.

55- pr. pers.

Scroll to Top