Sammensæt din egen julemenu!
Mindst 8 pers.
ALT FRA JULEMENUEN PAKKES KOLDT OG DE ”LUNE” RETTER VIL KRÆVE EN LET TILBEREDNING.
BEMÆRK: DENNE MENU KAN BESTILLES FRA FREDAG D. 27-10 T.O.M FREDAG D. 22-12
___ MARINEREDE SILD MED LØG OG HJEMMERØRT KARRYSALAT.
26,- PR. PERS.
___ PANERET RØDSPÆTTEFILET M. REMOULADE OG CITRON.
28,- PR. PERS.
___ HALVE ÆG M. MAYONNAISE, REJER OG TOMAT.
24,- PR. PERS.
___ KOLDRØGET LAKS M. DILDDRESSING, ASPARGES OG ÆGGESTAND.
35,- PR. PERS.
___ TUNMOUSSE M. URTECREME, REJER OG CITRON.
35,- PR. PERS.
___ SPINATROULADE M. RØGET LAKS, REJER OG URTEDRESSING.
35,- PR. PERS.
___ ROASTBEEF M. REMOULADE, RISTEDE LØG OG SURT.
20,- PR. PERS.
___ RULLEPØLSE M. ITALIENSK SALAT, LØG OG SKY.
20,- PR. PERS.
___ STEGT RIBBENSTEG M. RØDKÅL OG SURT.
26,- PR. PERS.
___ LEVERPOSTEJ M. CHAMPIGNON OG BACON.
24,- PR. PERS.
___ FRIKADELLER M. RØDKÅL OG HJ. LAVET AGURKESALAT.
24,- PR. PERS.
___ STEGT MEDISTER M. RØDKÅL OG HJ. LAVET AGURKESALAT.
24,- PR. PERS.
___ SLAGTER SYLTE MED LØG, SENNEP OG HJ. SYLTEDE RØDBEDER.
22,- PR. PERS.
___ 1 STK. TARTELET M. HØNS I ASPARGES.
20,- PR. PERS.
___ SVINEMØRBRAD I CHAMPIGNON A ´ LA CRÈME.
39,- PR. PERS.
___ GLASERET SKINKE OG TÆRTE MED GRØNKÅL OG PORRER.
35,- PR. PERS.
___ JULENS SALAT M. RØDKÅL OG APPELSIN.
20,- PR. PERS.
___ GLASERET SKINKE M. BRUNEDE KARTOFLER OG GRØNLANGKÅL.
45,- PR. PERS.
___ RISALAMANDE M. KIRSEBÆRSAUCE.
35,- PR. PERS.
___ BRIEOST M. VINDRUER OG JULEKOMPOT.
35,- PR. PERS.
___ BRØD OG SMØR.
25,- PR. PERS.