JULEFROKOST 2023

Sammensæt din egen julemenu!

Mindst 8 pers.

ALT FRA JULEMENUEN PAKKES KOLDT OG DE ”LUNE” RETTER VIL KRÆVE EN LET TILBEREDNING.

BEMÆRK: DENNE MENU KAN BESTILLES FRA FREDAG D. 27-10 T.O.M FREDAG D. 22-12

___ MARINEREDE SILD MED LØG OG HJEMMERØRT KARRYSALAT.

26,- PR. PERS.

___ PANERET RØDSPÆTTEFILET M. REMOULADE OG CITRON.                     

28,- PR. PERS.

___ HALVE ÆG M. MAYONNAISE, REJER OG TOMAT.

24,- PR. PERS.

___ KOLDRØGET LAKS M. DILDDRESSING, ASPARGES OG ÆGGESTAND.

35,- PR. PERS.

___ TUNMOUSSE M. URTECREME, REJER OG CITRON.


35,- PR. PERS.

___ SPINATROULADE M. RØGET LAKS, REJER OG URTEDRESSING.

35,- PR. PERS.

___ ROASTBEEF M. REMOULADE, RISTEDE LØG OG SURT.

20,- PR. PERS.

___ RULLEPØLSE M. ITALIENSK SALAT, LØG OG SKY.

20,- PR. PERS.

___ STEGT RIBBENSTEG M. RØDKÅL OG SURT.

26,- PR. PERS.

___ LEVERPOSTEJ M. CHAMPIGNON OG BACON.

24,- PR. PERS.

___ FRIKADELLER M. RØDKÅL OG HJ. LAVET AGURKESALAT.

24,- PR. PERS.

___ STEGT MEDISTER M. RØDKÅL OG HJ. LAVET AGURKESALAT.

24,- PR. PERS.

___ SLAGTER SYLTE MED LØG, SENNEP OG HJ. SYLTEDE RØDBEDER.

22,- PR. PERS.

___ 1 STK. TARTELET M. HØNS I ASPARGES.

20,- PR. PERS.

___ SVINEMØRBRAD I CHAMPIGNON A ´ LA CRÈME.

39,- PR. PERS.

___ GLASERET SKINKE OG TÆRTE MED GRØNKÅL OG PORRER.

35,- PR. PERS.

___ JULENS SALAT M. RØDKÅL OG APPELSIN.

20,- PR. PERS.

___ GLASERET SKINKE M. BRUNEDE KARTOFLER OG GRØNLANGKÅL.

45,- PR. PERS.

___ RISALAMANDE M. KIRSEBÆRSAUCE.

35,- PR. PERS.

___ BRIEOST M. VINDRUER OG JULEKOMPOT.

35,- PR. PERS.

___ BRØD OG SMØR.

25,- PR. PERS.

Scroll to Top